Στυλ που θεωρούνται ξεπερασμένα στις ιστοσελίδες

Στυλ που θεωρούνται ξεπερασμένα στις ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας όπως κάθε τι δημιουργικό υπόκειται και σε όρους αισθητικής. Οι σύγχρονες τεχνολογίες καθώς και  νέες  εφαρμογές μας αναγκάζουν να ακολουθήσουμε το «ρεύμα» άν θέλουμε η εκπληκτική σελίδα που δημιουργήσαμε πριν μερικά χρόνια να εντυπωσιάζει ακόμη. Άσχετα από χρώματα και διαστάσεις υπάρχουν μερικές τεχνικές που τείνουν και πρέπει να εκλείψουν. Σας τις περιγράφουμε πιο κάτω:

 1. Flash Intros
  Αν και έχουν ήδη εξαφανιστεί κάποιοι επιμένουν. Ναι… είναι εντυπωσιακά αλλά έχουν και πολλά προβλήματα όπως… δεν «παίζουν» σε συσκευές της Apple, θέλουν χρόνο για να φορτώσουν και επίσης η Google αδιαφορεί γι αυτά!
 2. Pop Ups
  Αυτά τα ενοχλητικά… που γίνονται μαρτύριο ειδικά στις φορητές συσκευές. Πείτε το μήνυμά σας αλλιώς.
 3. Stock Photos
  Αν και είναι πανέμορφες, τέλειες, φωτισμένες σωστά με μοντέλα και ευρηματικές, δίνουν την εντύπωση του ψεύτικου. Προτιμήστε δικές σας, αληθινές και μόνο κατά περίπτωση χρησιμοποιήστε τες.
 4. Videos
  Τα videos που ξεκινάνε αυτόματα είναι από τα πιο κουραστικά στοιχεία μιας ιστοσελίδας. Ακούς τον ήχο… και ψάχνεις να δεις που βρίσκεται αυτό το video για  να το κλείσεις… δυσανασχετείς και φεύγεις.
1761 Σύνολο 1 ΣήμεραShare :

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.